Anma ilanları kişilerin vefat ettiği tarihlerde verilen ilan türleridir. Anma ilanları kolaylıkla gazetelerde vefat ilan sayfalarında yayınlanmaktadır. Hürriyet gazetesine anma ilanı verme işlemleri Hürriyet gazete ilan servisi tarafından kolaylıkla yapılmaktadır.

Anma ilanı vermek için Hürriyet ilan servisini nerede olursanız olun; İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya ve diğer illerden 7 gün 24 saat istediğiniz zaman aramanız durumunda gazeteye anma ilanlarını kolay adımlar ile verebilirsiniz. Anma ilanlarınız hemen yayına gönderilmekte ve gazete de yayınlanmaktadır.

Hürriyet gazetesine anma ilanı vermek istiyorum diyorsanız bizlere haftanın her günü (Pazar günleri dahil) her zaman iletişim telefonlarımızdan ulaşmanız yeterli olmaktadır. Gazeteye anma ilanı vermek için iletişim kısmından hurriyetgazeteilan.com/iletisim/ bize ulaşabilirsiniz.

Anma ilanları tam sayfa olarak verilebileceği gibi, istenilen ölçülerde de verilebilir. Yarım ve çeyrek sayfa anma ilanı vermek için ve istediğiniz ölçülerde, boyutlar da anma ilanı vermek için Hürriyet ilan servisini aramanız yeterli olmaktadır.

Sizler de nerede olursanız olun şehir ve saat fark etmeksizin Hürriyete anma ilanı vermek istiyorum dediğiniz her an bizlere iletişim telefonlarımızdan ulaşın. Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleri ile anma ilanı verin.
Her yerden kolay ödeme yapmanızı sağlayan Hürriyet ilan servisi ile en uygun fiyat seçenekleri ve özgün tasarımlar ile anma ilanlarınızı Hürriyet gazetesinde yayınlamaktayız.

Türkiye geneli baskısında tüm Türkiye’de veya İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Antalya gibi baskılarda da anma ilanı vermek için bizlere irtibat telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.

Hürriyet Anma ilanı merkezi.