Hürriyet İstanbul ilan servisi gazete ilanlarının en kolay ve en uygun fiyatlı verildiği Hürriyet gazete ilan merkezi sayesinde İstanbul ilinden ve diğer tüm illerden kolaylıkla Hürriyete ilan vermek mümkündür. Hürriyet gazetesi İstanbul ilan servisi 7 gün 24 saat açık ve hizmet vermektedir.
Hürriyet İstanbul ilan servisi eleman ve emlak ilanlarınızı gazeteye vermenizin yanı sıra vefat, başsağlığı ve cenaze ilanlarınızı da Hürriyet’e vermenizi sağlamaktadır. Hürriyet gazetesinde ilan yayınlatmak için İstanbul Hürriyet ilan ajansını haftanın her günü arayıp, günün her saati 24 saat boyunca ilan verme işlemlerini yapabilirsiniz.
Size özel kampanyalar ile gazete ilanlarınızı 2 gün vermeniz durumunda 5 günde kapmaya seçeneği sunmakta olan Hürriyet İstanbul gazete ilan servisi sayesinde ilanlarınız 7 gün yayınlanmaktadır. Hürriyete verdiğiniz tüm gazete ilanları hem gazetede, hem de Hürriyet seri ilanlar sayfalarında yayınlanmaktadır.
En uygun ve en ucuz ilan fiyatlarını size sunan Hürriyet İstanbul ilan servisi ile Anadolu ve Avrupa Yakasından Hürriyete ilan verebileceğiniz gibi ilanlarınızı tüm Türkiye’den bizi arayıp yayınlatabilirsiniz.
Hürriyet seri ilan servisi olarak her çeşitte ve her kategorideki ilanlarınızı bizlere verebilir ve yayınlatabilirsiniz.
Eleman ilanlarınızı;
Hürriyet Eleman ilanı sayfalarına vermeniz durumunda ilanlarınız 2+5 kampanyası ile 7 gün yayınlanmaktadır.
Emlak ilanlarınızı;
Hürriyet Emlak sayfalarına vermeniz durumunda emlak, arsa, konut ve gayrimenkul ilanlarınız kampanyalı bir şekilde anında yayınlanmaktadır.
Kayıp ilanlarınızı;
Hürriyet Kayıp ilanı ve zayi ilanı sayfalarına verin. Kaybettiğiniz belgeleri hükümsüzdür olarak ilan sayfalarında yayınlayalım.
Vefat ilanlarınızı;
Hürriyet gazetesi vefat ilan sayfalarına kolaylıkla tam sayfa veya yarım sayfa gibi tüm ölçülerde vefat ilan servisimize verebilir ve yayınlatabilirsiniz.
Basın ilan kurumu ilanlarınızı;
Hürriyet gazetesine BİK ilanları, ihale, genel kurul, dernek, duyuru ve toplantı ilanı gibi tüm ilanlarınızı İstanbul Hürriyet ilan servisini aramanız durumunda verebilirsiniz.
En uygun fiyat ve ödeme seçenekleri avantajları ile Hürriyet İstanbul ilan servisi sizlere bir telefon kadar yakındır.
Hürriyet İstanbul ilan servisi.