Hürriyete ilan Nasıl Verilir ?

Hürriyet gazetesi seri ilan sayfalarına ve insan kaynakları sayfalarına bütün ilan çeşitlerini vermek için iletişim sayfasından Hürriyet ilan servisi aranıp gazeteye tüm ilan çeşitleri kolaylıkla verilmektedir. Her yerden, nerede olursanız olun bir tek telefon etmeniz durumunda Hürriyete ilan verme işlemlerini başlatmış olursunuz.

Hürriyet İnsan Kaynakları ilanı Nasıl Verilir ?

Hürriyet İnsan Kaynakları yani İK sayfalarına eleman ve iş ilanı vermek için ilan ajanslarımızı aramanız durumunda ilanların tasarımları hemen hazırlanmakta ve sizlere uygun bir biçimde renkli veya siyah beyaz seçenekleri ile yayına alınmaktadır. En uygun fiyat ve ölçü seçenekleri ile insan kaynakları sayfalarına ilanlarınızı bizleri aramanız durumunda verebilirsiniz.

Hürriyet ilan Servislerine Nasıl Ulaşırım ?

Hürriyet ilan servislerine haftanın 7 günü ve 24 saat boyunca sürekli olarak iletişim telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz. İstanbul Anadolu – Avrupa yakası irtibat telefonlarından, Ankara veya Bursa telefonlarımızdan ve şirket cep telefonlarından kolaylıkla ulaşabilir ve Hürriyet gazetesine ilanlarınızı kolaylıkla uygun fiyatlar ile verebilirsiniz.

Hürriyet Akdeniz Baskısına ilan Vermek ?

Hürriyet Akdeniz baskısında verdiğiniz seri ilanlar ve diğer tüm ilanlarınız Antalya ve çevre illerinde yayınlanmaktadır. İlanlarınızı Akdeniz baskısında vermeniz durumunda Akdeniz bölgesindeki tüm illerde yayınlanır.

Hürriyet Ankara Baskısına ilan Vermek ?

Hürriyet gazetesi Ankara baskısında ilan yayınlatmak çok kolay bir işlemdir. Hürriyet gazete ilan sitesinden iletişim telefonlarımızdan Ankara büromuzu aramanız sonucunda Hürriyete eleman, emlak, vasıta, vefat ve başsağlığı gibi bir çok ilanınızı telefon ile verebilir ve yayınlatabilirsiniz.

Hürriyet İstanbul Baskısına (Anadolu ve Avrupa Yakasına) ilan Vermek ?

İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakasından ilanlarınızı Hürriyet gazetesine vermek için saat en geç 18:00a kadar ilanlarınızı iletebilirsiniz. Hürriyete ilan vermek için ilanınızı bizleri arayıp direk olarak yazdırabilirsiniz.

Vefat ilanını Saat Kaça Kadar Verebilirim ?

Vefat ilanlarınızı Hürriyet Gazete ilan servisi ile saat fark etmeksizin dilediğiniz saatte bizi arayıp verebilirsiniz. Vefat ilanlarınızı 7 gün 24 saat bizlere ulaşabileceğiniz telefon ve irtibat numaralarından verip hemen yayınlatabilirsiniz. Vefat ilanı vermek için saat kaç olursa olsun bizi aramanız yeterli olmaktadır.

Cenaze ilanını Saat Kaça Kadar Veririm ?

Cenaze ilanlarınızı Hürriyet gazete ilan sitesinden kolaylıkla bize ulaşıp 7 gün 24 saat verebilir ve gazete de yayınlatabilirsiniz. Cenaze ilanlarınızın olması durumunda dilediğiniz şehirden bizi aramanız ilan vermeniz için yeterli olacaktır. İstediğiniz saatte bizi arayıp Hürriyet gazetesine cenaze ilanı verin.

Ölüm ilanı nasıl Verilir ?

Hürriyete ölüm ilanı vermek ve yayınlatmak için saat kaç olursa olsun, 7/24 çalışan Hürriyet gazete ilan merkezimize irtibat telefonlarından ulaşmanız durumunda gazeteye ölüm ilanınızı kolaylıkla, en uygun fiyat avantajı ile verebilirsiniz.