Vefat ilanları gazeteler de yayınlanan cenaze ilanlarıdır. Vefat ilanlarında en çok tercih edilen gazeteler arasında yer alan Hürriyet gazetesi vefat ilan sayfalarına en uygun fiyatlı vefat ilanlarını vermeniz mümkündür.
Vefat ilanı nereye verilir ?
Vefat ilanları ve cenaze ilanları Hürriyet gazete ilan sitemiz üzerinden kolaylıkla verilebilir. İrtibat telefonlarından bizi aramanız durumunda nerede olursanız olun, her yerden kolay ve hızlı bir biçimde, saat fark etmeksizin, 24 saat boyunca vefat ilanlarınızı verebilirsiniz.
Vefat ilanlarınızda sizlere özel ve hızlı bir biçimde tasarımlar ile ilanlarınızın alımını, hazırlanmasını ve yayınlanması sağlayan vefat ilanı servisimiz sayesinde gazeteye vefat ve cenaze ilanlarınızın verilmesini sağlayabilirsiniz.
Uygun fiyatlar ile vefat ilanlarının kolaylıkla verildiği ilan servisimiz 7 gün 24 saat hizmet sunarak sizlere vefat ilanları konusunda detaylı bilgilendirme, fiyat seçenekleri, tasarımlar ve ilan yayınlama işlemlerini sunmaktadır.
Gazeteye tam sayfa vefat ilanı, yarım sayfa, 4×25, 5×25 ölçülerinde veya 3×10 ölçüsünde, dilediğiniz sütun santim ölçülendirmelerinde vefat ilanı verebileceğiniz gibi ilan metninizi ister bizler, isterseniz siz de oluşturabilmektesiniz.
Vefat ilanlarında en kolay çözümler, ekonomik fiyat seçenekleri, bir çok örnek tasarım ile her saat ilan vermenizi sağlamaktayız.
24 saat açık vefat ilanı servisimiz sizlere İstanbul, Ankara, Bursa illerinden hizmet vermektedirler. İstediğiniz şehir ve ilçeden bizlere her zaman ulaşıp gazeteye vefat ilan verme işlemi yapabilirsiniz.
Vefat ilanı servisi.