Gazetelerin vefat ilan sayfalarında vefat eden kişiler için akraba, aile, iş arkadaşları veya yakınları tarafından verilen ilan türleridir. Vefat ilanları Hürriyet gazetesinde vefat ilan sayfalarında yayınlanmaktadır.
Hürriyet vefat ilan sayfalarında bir çok zaman tam sayfa, yarım sayfa, çeyrek sayfa gibi bir çok ölçüde yayınlanmaktadır. Sizler de vefat ilanı vermek istiyorum dediğiniz her an Hürriyet gazetesine vefat ilanlarınızı verebilirsiniz.
Tam sayfa olarak vefat ilanı vereceğiniz gibi yarım sayfa, çeyrek sayfa veya istediğiniz ölçülerde vefat ilanı verme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Sizlere özel istediğiniz tasarımlar ve çizimler ile vefat ilanlarınızın tasarımlarını yapmakta ve istediğiniz bölge de veya şehirde yayınlamaktayız.
Vefat ilanı verirken dilerseniz resimli vefat ilanı vererek, vefat eden kişinin resmini de ilana eklemenizi sağlamaktayız. Doğru ve anlaşılır ilan metinleri ile vefat eden kişinin adı soyadı, herhangi bir söz veya yazı ile ilanınızı tamamlamakta, kılınacak olan cenaze namazı yeri ve tarihini ilanınıza eklemekte ve yayınlamaktayız.
Vefat ilanlarında en uygun fiyat indirimleri ve kolay ilan verme yöntemleri ile vefat ilanınız olması durumunda Hürriyet gazete ilan iletişim telefonlarından bizlere 7 gün 24 saat ulaşabilir ve vefat ilan verebilirsiniz.
Vefat ilan örneklerini istemeniz durumunda yayınlanmış olan vefat ilanlarını sizlere sunarak, ilanlarınızı görsel olarak da hazırlayıp sizlere sunmaktayız.
Vefat ilanı vermek istiyorum diyorsanız siz de Hürriyet gazete ilan merkezini arayın. Gazeteye uygun fiyatlar çerçevesinde vefat ilanı verin.
Hürriyet Vefat ilan Servisi.