Başsağlığı ilanı gazeteye verilen çerçeveli ve vefat ilanı arasında yer alan ilanlardır. Başsağlığı dilemek isteyen kişiler tarafından verilen ilanlar, vefat ilanları sayfalarında yayınlanmaktadır. Hürriyet gazetesine başsağlığı ilanı vermek son derece uygun fiyatlı ve ekonomiktir.
Başsağlığı ilanları da vefat ilanları gibi tam sayfa olarak verilebileceği gibi yarım sayfa ve çeyrek sayfa olarak da verilebilir. 4×20, 4×25 veya 3×10 ve 3×15 gibi istenilen ölçülerde de verilebilir. Ayrıca ilanlarınıza metin ekleyebilir ve özel bir yazı yazabilirsiniz. Resimli ve resimsiz olarak da başsağlığı ilanı vermek mümkündür.
Hürriyet gazetesi vefat ilan sayfalarında yayınlanan başsağlığı ilanlarını vermek ve başsağlığı ilanı yayınlatmak için Hürriyet gazete ilan servisini 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Saat fark etmeksizin istediğiniz zaman diliminde, haftanın her günü bizi arayıp gazeteye başsağlığı ilanlarını verebilirsiniz.
Başsağlığı ilan ücretlendirmeleri ilanınızın boyutuna göre yapılmaktadır. Başsağlığı ilanlarınızın ücretini ve fiyatlandırması hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Hürriyet gazete ilan sitesinden iletişim telefonlarından haftanın her günü ve günün her saati bizlere ulaşabilir ve gazeteye başsağlığı ilanlarınızı uygun fiyata ve kolaylıkla verebilirsiniz.
Sizlere uygun tasarımlar ve doğru anlaşılır ilan metinleri ile başsağlığı ilanlarınızı en uygun fiyata ve en ekonomik fiyatlandırma ile vermenizi ve yayınlatmanızı sağlamaktayız.
Hürriyete başsağlığı ilanı vermek ve yayınlatmak için bizlere her saat ulaşabilir ve gazeteye baş sağlığı ilanlarınızı kolaylıkla bulunduğunuz her yerden verme imkanı sağlayabilirsiniz.
Hürriyete Başsağlığı ilanı merkezi.