Hürriyet ilan Beşiktaş Bürosu; Çeşitli gazetelerin, İlan sayfalarında yayınlanan gazete ilan çeşitleri her gün on binlerce hatta 100 binlerce kişiye ulaşan ilan türleridir. Küçük, büyük, orta ölçekli işletmelerin ve şahısların kolay, ucuz bir biçimde ilan verme ve tanıtım, reklam yapma imkanları sağlayan ilan türlerine verilen isimdir. Gazetelerin seri ilan sayfalarının içinde bulunan çeşitli ilanlar eleman, emlak, vasıta, kayıp ilanı gibi bir çok türde yer almaktadır. Seri ilanlar çeşitli tür, kategori bir gün sınıflara ayrılmış ve müşterilerin kolaylıkla bulabileceği biçimde alfabetik sıraya göre hazırlanmış ilan türleridir.

Hürriyet ilan Beşiktaş Gazete Seri ilan Bürosu

Günümüzde en sık kullanılan etkili ve hızlı çözüm sunan ilan türleri gazete ilan çeşitleridir. Gazete ilanı verme yöntemleri her zaman etkin çözümler sunar. Gazeteye ilan verme büroları ve kampanyalı ilan verme büroları olan Hürriyet Beşiktaş ilan bürosu size her saat hizmet vermektedir. Beşiktaş ilan Bürosu Hürriyet gazetesine ilan almakta, yayınlanmakta olan ilan sitesidir. Deneyimli kadrosuyla sizlere hizmet sunan Beşiktaş Hürriyet ilan bürosu en uygun fiyat seçenekleri ile hizmet vermektedir. Verdiğiniz reklam-ilanların daha fazla kişiye hitap etmesi için Türkiye’nin en çok okunan gazetelerinden biri olan Hürriyet Gazetesi’ne ilan vermeniz etkin bir sonuç almanızı sağlayacaktır.

Hürriyet ilan Beşiktaş Bürosu Misyonu ve Vizyonu

En hızlı çözüme ulaştırma, gazeteye verilen ilanlarda en kısa sürede dönüş alabilmenizi sağlayan Beşiktaş Hürriyet ilan bürosu size hizmet vermektedir. Vizyonumuz her zaman en ucuza gazete ilanı vermenizi sağlamaktır. Ulusal gazeteler arasında yer alan Hürriyet gazetesi ve eklerinde, ana gazetede ilan yayınlama imkanı sunan ve hizmeti veren ilan bürosudur. Konusunda uzman, Profesyonel ekibiyle haftanın her günü gazete ilanı konusunda size hizmet vermektedir. En kısa sürede pratik bir şekilde ilan metni oluşturup, ekonomik bir biçimde hürriyete ilan vermenizi sağlar.

Hürriyet ilan Beşiktaş Bürosu Telefonları

Hürriyet Gazetesi Beşiktaş bürosundan telefon ile ilan vermek için 0212 286 60 10 Nolu telefonu aramanız yeterlidir. Uzman kadro size hemen yardımcı olacaktır. İsterseniz WhatsApp hattımız 0532 675 85 15 destek alabilirsiniz. Dilerseniz mail olarak da ilanlarınızı gönderebilirsiniz.

Hürriyet ilan Beşiktaş Bürosu Hangi Hizmetleri Vermektedir?

Hürriyet ilan Beşiktaş bürosu, Hürriyet gazetesine ilan verme taleplerini kabul etmektedir. İnsan kaynakları sayfasına, seri ilan sayfalarına, vefat, ölüm, teşekkür, baş sağlığı, anma ve mevlüt ilanları vermenizi sağlamaktadır. Her türlü duyuru, ÇED İlanı, kalkınma ajansı ilanı, üçüncü kişilere duyuru ilanları ile diğer seri ilanlar tarafımızca alınmaktadır. Sosyal ilanların yanı sıra, ticari ilanlar, Seriilanlar hürriyet ilan büromuz sayesinde yayına hazırlanmaktadır. Sizler de ekonomik fiyat avantajlarından istifade etmek istiyor iseniz hürriyet ilan bürolarımızı aramanız yeterlidir.

Hürriyet gazetesine ilan taleplerinizi Gazete ilan formu sayfamızdan iletebilirsiniz. Sizlere sadece gazete ilanı konusunda hizmet veren Beşiktaş ilan bürosu haftanın her günü hizmet sağlar. İstediğiniz baskılar da (Türkiye geneli baskısı, Ege baskısı, Akdeniz baskısı vs.) İlan verme seçenekleri sunmaktayız. Bu Seçenekler sayesinde istediğiniz bölgelerde, ilan verme ayrıcalığına sahip olabilirsiniz. Beşiktaş hürriyet gazete ilan bürosu kayıp kimlik, kayıp evraklar, nüfus cüzdanı kaybı, YAZARKASA ruhsat kaybı, ödeme kaydedici cihaz levhası kaybı, Kimlik kayıp ilanları, evrak kaybolması durumlarında ilan – gazete reklamı verilir.

  • Eleman ilanı (Muhasebe elemanı, sekreter, kalfa, çırak, kuaför elemanları, kaynakçı, tornacı, turizm otel elemanı ilanı, tekstil elemanları, modelist, model makinacı, terzi, iş makinası operatörü, CNC operatörü, konfeksiyon elemanı, aşçı, kepçeci, aşçı yardımcısı, sulu yemek ustası, mezeci, ön muhasebe elemanı, mesül müdür, öğretmen, sağlık çalışanı, hemşire, doktor, teknisyen, tekniker ilanı vs. tüm personel ilanları.)
  • Emlak ilanı (Satılık konut, ev, satılık arsa, satılık gayrimenkul ve tarla ilanı / kiralık konut, kiralık iş yeri ilanı.
  • Vasıta / Araç ilanı (Tüm marka model binek araç, ticari araç, panelvan araç, iş makinası araçları ve deniz araçları ilanı.)
  • Vefat / Ölüm ilanı (Vefat, taziye, anma, ölüm, teşekkür ilanı ve tüm sosyal ilanlar.)
  • Duyuru ilanı (ÇED ilanı, Kalkınma Ajansı ilanı, genel kurul ve olağan genel kurul ilanları, mevzuat ilanı ve dernek ilanları vs.)
  • Kayıp-Zayi ilanı (Kimlik kayıpları –Nüfus cüzdanı, hüviyet, ehliyet, sürücü belgesi, sürücü dosyası, SRC belgeleri, psikoteknikler, geçici koruma kimlikleri, yabancı tanıtma kimlikleri, ikamet izni kimliği ve belgesi, oturma izni belgesi ve kimliği, personel kimlikleri, giriş kartı, işyeri kimliği vs. gibi tüm ve buna benzer kimlik kayıp ilanları alınır. Ayrıca evrak niteliği ve türündeki yazar kasa ruhsat kayıp ilanı, ödeme kaydedici ÖKC cihazlara ait ruhsatnameler, işyeri açma ve çalışma ruhsatı, su ürünleri tezkeresi, öğrenci belgesi, diploma kayıp ve zayi ilanı, geçici mezuniyet belgesi kayıp ilanı gibi evrak ve belge türlerindeki ilanlar alınır.
  • Çeşitli ilanlar (Yukarıdakilerin haricinde müteferrik sutunu ve diğer çeşitli sütunlarında yayınlanan ilanlarınız da alınmaktadır.)

Basın yayın ve medya sektöründe sizlere hizmet sunan ilan bürolarımız ve servislerimiz size hizmet sunar. Sizde gazete ilanı için teklif almak istiyorsanız iletişim telefonlarından hurriyetgazeteilan.com/iletisim/ bizi arayın.

Beşiktaş Gazete Seriilan Servisi