Vefat ilanlarının Hürriyet gazetesinde yayınlanmasını sağlayan ilan ajansımız pazar günleri de sizlere hizmet vermektedir. Gazete ilanları ve vefat ilanları verme işlemleri açısından hafta sonu cumartesi ve pazar günleri sizlere hizmet sunan ilan ajansımız sayesinde dilediğiniz zaman gazeteye vefat ilanı vermek gibi işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Hürriyete vefat ilanı vermek işlemleri açısından sizlere 24 saat sürekli olarak haftanın 7 günü hizmet sunan ilan ajansımıza istediğiniz saatlerde ulaşıp gazeteye vefat ilanı verebilirsiniz.
Bizlere iletişim telefonlarımızdan sürekli olarak 24 saat boyunca ulaşıp gazeteye vefat, baş sağlığı, anma ve cenaze ilanları gibi ölüm ilanlarınızı verip istediğiniz zaman yayınlatabilirsiniz.
Hürriyet vefat ilanı servisi olarak sizlere her gün kaliteli ve hızlı hizmet sunan vefat ilan firmamız sayesinde artık istediğiniz zaman, istediğiniz saatte vefat ilanlarınızı yayınlatabilmektesiniz.
Hürriyete vefat ilanı vermek istiyorum ne yapmalıyım ?
Hürriyet gazetesine vefat ilanı vermek isteyen herkes vefat ilanı büromuza 7/24 dilediği saatte bir telefon ile ulaşabilir ve ilan fiyatı ve vefat ilan teklifi alabilir, gazetede vefat ilanı yayınlatabilir.
Her Yerden Vefat ilanı Telefon ile Verilebilir Mi ?
Vefat ilanlarınızı Türkiyenin her yerinden bizi arayıp hafta sonu ve pazar günleri çalışan Hürriyet vefat ilan büromuza verebilirsiniz. Bir telefon ile tüm Türkiyeden vefat ilanı verme işlemini tarafımızdan yapabilirsiniz.
Tam sayfa, yarım sayfa veya 3×10, çeyrek sayfa gibi tüm ölçülerde vefat ilanlarınızı anında yayınlamaktayız.
Pazar Günü Çalışan Hürriyet Vefat ilanı Servisi