Cenaze ilanı vefat eden kişinin ardından gazeteye verilen ilanlara verilen isimdir. Hürriyet gazetesi cenaze ilanları sayfalarına siz de, her gün ilan vermekte olan kişiler gibi cenaze ilanlarınızı verebilirsiniz. Her gün yayın yapan ve Türkiye genelinde herkesin en çok tercih ettiği Hürriyet gazetesine cenaze ilanlarının verilmesi işlemi için ilan servisimiz sizlere 24 saat hizmet sunmaktadır.
Cenaze ilanları Hürriyet gazetesine 3×10, 4×20 ölçülerinden verilebildiği gibi çeyrek sayfa, yarım sayfa ve tam sayfa olarak da verilebilmektedir. Tasarımlarınızı size özel uzman grafikerlerimiz sayesinde kolaylıkla yaptırabilirsiniz.
Hürriyete cenaze ilanı vermek için bizlere telefon ile ulaşmanız yeterli olmaktadır. İlan metniniz hazırlanır ve tasarımı yapıldıktan hemen sonra yayına hazır hale getirilir. Fiyat olarak en uygun fiyat avantajları ve seçenekleri ile cenaze ilanı verme işlemlerinizi tarafımızdan kolaylıkla gerçekleştirin.
Hürriyete cenaze ilanı vermek için her saat size hizmet sunan Hürriyet gazete ilan ekibimiz ile zahmetsizce ve hızlı bir biçimde ilanlar hemen yayınlanır.
Hürriyete cenaze ilanı vermeniz durumunda kolay ve uygun ödeme çeşitleri ile güvenilir ödeme yapabilirsiniz. İlan ödemelerini havale, eft, mail order, kredi kartı ile veya sanal pos seçenekleri ile yapabilmektesiniz.
Hürriyet gazetesine cenaze ilanlarınızı verirken sizlerin istediği tasarıma ve ilan metnine sadık kalarak ilanınız hazırlanmakta ve sizden onay alındıktan sonra istediğiniz il veya bölgelerde yayınlanmaktadır.
Sizler de Hürriyete cenaze ilanı vermek istiyorum diyorsanız ilan büromuzu arayın, cenaze ilanlarınızı anında verin, hemen gazetede ilanlarınız yayınlansın.
İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm illerden Hürriyet ilan büromuza kolaylıkla tek bir telefon ile ulaşın, ekonomik fiyatlar ile cenaze ilanınızı verin.
Hürriyet Cenaze ilan Servisi