Hürriyet gazetesi en iyi satış ve okunma oranlarına sahip olan gazetelerin ilk sıralarında gelmektedir. Eleman ve emlak sayfalarından, vasıta ve araç satış ilanlarına kadar tüm ilanların verildiği gazeteye vefat ve başsağlığı gibi ilanlar da verilmekte ve yayınlanmaktadır.
Hürriyet gazete ilan sitesi ile tüm Türkiye’den kolay ödemelerle ilan vermek çok daha kolay bir şekilde yapılmaktadır. Hürriyet gazetesi ilan servisi bu sebeple sizlerin ilanlarını kolay bir yöntem ile verme işlemini sağlamaktadır. Hürriyet gazete ilan ile tüm eleman, emlak, vasıta, vefat ve taziye gibi ilanları vermek çok kolaydır. Hürriyet’e ilan verme işlemleri 3 kolay yoldan yapılmaktadır.
Hürriyete ilan vermenin 3 adımda yöntemi şu şekildedir;

  • Hürriyet gazete ilan adlı siteden ilan ver sayfasından Hürriyet ilan formu doldurup göndermeniz durumunda sizleri arayıp ilanlarınızı birlikte hazırlamakta ve yayına almaktayız.
  • Hürriyet gazete ilanı sitesinden iletişim telefonlarımızdan bizi aramanız durumunda her türlü ilanınızı Hürriyet’e verebilmektesiniz.
  • Hürriyet gazete ilan iletişim kısmından mail yolu ile ilanlarınızı bize iletebilmektesiniz.

Yukarıdaki 3 yöntemden herhangi birini tercih ederek Hürriyet gazetesi seri ilanlar sayfalarına her türlü ilanı verebilmekte ve anında yayınlatmaktasınız.
Hürriyet gazete seri ilanlar sayesinde her ilanınıza hızlı ve kesin çözümler alabilir, ilanların herkese görülmesini sağlayabilir, aradığınız personeli bulabilir, emlak veya araç ilanlarınızı kolaylıkla sahibine ulaştırabilirsiniz.
Hürriyet vefat ilan sayfaları ile vefat ilan ve başsağlığı gibi ilanların verilmesini ve yayınlanmasını da sağlayabilirsiniz. Vefat ilan sayfalarına taziye, anma, vefat, cenaze gibi ilanların verilmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca vefat ilan örneklerini istemeniz durumunda sizlere yayınlanmış örnek ilanlar ve ilan metinleri de sunmaktayız.
Kısacası tüm gazete ilanlarınızı Hürriyet gazete ilan merkezi tarafından verdiğinizde hem işlemleriniz hızlanmış, hem de ilanlarınız doğru metinler ile hemen yayınlanmış olmaktadır.
İstanbul’dan Ankara’ya, İzmir’den Adana’ya her yerden ve şehirden hızlı bir şekilde ilan vermek ve Hürriyet seri ilan sayfalarında ilan yayınlatmak için bizlere bulunduğunuz her yerden ulaşın.
Ekonomik, uygun fiyat ve kampanya seçenekleri ile Hürriyet’e ilan verin. En kolay ödeme imkanları ve her yerden ilan vermek için bizlere ulaşmanız yeterli olmaktadır.
Hürriyet gazete ilan departmanı