Hürriyet gazete ilan servisi sizlere en özel ayrıcalıkları sunmaktadır. Kampanyalı gazete ilanı verme ayrıcalıklarından sizler de yararlanın.
Hürriyet Gazetesi’ne eleman ilanı vermeniz durumunda 2+5 toplam 7 günlük kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Gazeteye ilanlarınızı haftalık, aylık veya günlük olarak da verebilirsiniz.
Hürriyet gazetesine 2 günlük ilan vermeniz durumunda ilanlarınız 7 gün yayınlanmaktadır.
Sizler de firmaların ve şirketlerin tercih ettiği gibi Hürriyet gazetesi seri ilanlar sayfalarına eleman, emlak, gayrimenkul, kayıp ilanı ve duyuru ilanı gibi tüm ilanlarınızı verin. Her zaman karlı çıkın.
Hürriyet gazetesine verdiğiniz her ilan hem gazete de yayınlanırken, hem de Hürriyet seri ilanlar sitesinde yayınlanmaktadır. Bu şekilde bir çok kişiye ulaşmanızı sağlamaktayız. Gazeteye ilan vermek için Hürriyet gazete ilan sitesinden ilan formu doldurabilir veya ilanlarınızı vermek için iletişim telefonlarından bizleri her zaman arayabilirsiniz. 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunmakta olan Hürriyet gazete ilan sitesi sayesinde gazeteye ilan vermek artık çok daha kolaydır.
Her türlü gazete ilanı için bizler ile haftanın her günü ve günün her saati iletişime geçebilirsiniz.
Hürriyet gazete ilan.